Ähäkutti, pääsymaksua ei ole, sisäänpääsy on ilmainen.

Moottoroiduilla ajoneuvoilla saapuvilta pysäköinti maksaa 10 euroa yhtenä päivänä, 15 euroa kahtena päivänä.

Jos ostat kuvan parkkitarran (8 €) ennakkoon, liimaa se autossasi tuulilasin vasempaan yläkulmaan edestä katsottuna tai moottoripyörässä muulle näkyvälle paikalle, niin parkkivalvojat opastavat sinut lähimpään vapaana olevaan parkkiin. Ennakkoon ostetulla ja kulkuneuvoon liimatulla parkkitarralla voit pysäköidä molempina päivinä.

Parkkitarroja myy ennakkoon Jämijärvellä K-market Jämijärvi, Lomahotelli Jämi ja Tampereella US-Eagle (myös verkossa, mutta kannattaa aikataulusyistä noutaa myymälästä). Parkkitarrojen ennakkomyynti päättyy torstaina 20.7.

Pysäköinnin maksu paikan päällä

Parkkitarran ostamista näppärämpää on maksaa parkkimaksu joko kotisohvalta tai paikan päällä mobiilimaksuna tai verkossa:

Osta yhden vuorokauden lupa soittamalla numeroon 0600 9 4585 (hinta 10,10€ + ppm) tai lähetä tekstiviesti LUPA K1147 numeroon 173175 ja saat maksulinkin puhelimeesi luvan maksamista varten (hinta 0,16€ + 10€)

Voit myös ostaa luvan verkosta (10€):

Osta kahden vuorokauden lupa soittamalla numeroon 0600 9 4586 (hinta 15,36€ + ppm) tai lähetä tekstiviesti LUPA K1149 numeroon 173175 ja saat maksulinkin puhelimeesi luvan maksamista varten (hinta 0,16€ + 15€)

Voit myös ostaa luvan verkosta (15€):

Palvelu veloitetaan valitsemasi maksutavan mukaan.  Maksun jälkeen saat luvan tekstiviestinä puhelimeesi, muista säilyttää lupa koko tapahtuman ajan.

Ruuhkien helpottamiseksi tarkistamme maksamasi parkkimaksun kun lähdet tapahtumasta.

Palvelun markkinoija on Jämi Fly In / JFI Airshow Oy. Palvelun tekninen toimittaja ja maksun saaja on SecuryCast Oy. Teknisissä ongelmissa ole yhteydessä
asiakaspalvelu@securycast.com

 

© 2023 Jämi Fly-in